Prečo zdieľať milosrdenstvo?

Keď ste obdarení hojnosťou, alebo aj keď to nie je tento prípad, tak prečo nie zdieľať a milosrdenstva ostatným? Nedávno som počul o mužovi, ktorý padol na ťažké časy. Hoci on mal viac ako dosť peňazí, predtým bol s finančnými problémami, ktoré robili to náročný pre neho, aby sa na jeho účty. Požiadal svojho bratranca o pôžičku vo výške niekoľko tisíc dolárov, aby príliv ho a pomôcť mu platiť nejaké účty počas drsné obdobia. Bratranec, ktorý bol v hodnote miliónov, odmietol s vysvetlením, že on robil to praxi nikdy požičiavať peniaze. Povedal, že potrebuje, aby peniaze pre svoju rodinu.
Niekoľko tisíc dolárov by sa ani hnúť finančné blahobyt niekoho, kto má milióny. Napriek tomu táto osoba bola ochotná pomôcť príbuzného. Rodiny by mali byť ochotný pomôcť navzájom cez ťažké časy.
Warren Buffet, jeden z najbohatších ľudí na svete, vyzvala svojich kolegov miliardárov rozdávať peniaze. Bohatí ľudia často začínajú nadácie na pomoc ľuďom v núdzi. Jedná sa o hodnotné gestá, ale niekedy ľudia najbližšie k vám, sú tie, ktoré by mohli pomôcť väčšinu. Rodiny by mali mať obavy navzájom a mali by byť radi pomôžu, ak ich situácia si to vyžaduje.
Počas druhej svetovej vojny, Američania japonskej dedičstva boli mimoriadne prenasledovaní a dokonca zbavení slobody a uväznení v táboroch, ktoré boli postavené v odľahlých oblastiach krajiny. Oni boli násilne odstránená zo svojich domovov na západnom pobreží Spojených štátov, s málo času na prípravu. Niektorí z nich mali susedov alebo priateľov, ktorí uviedli, že sa bude starať o ich majetku a veci, zatiaľ čo oni boli uväznení. Niektoré z japonských Američanov zveril svoj majetok, aby ľudia si mysleli, boli ich priatelia. Najviac sa vrátil, našiel nič zostal. Avšak, niekoľko rodín sa vrátil po skončení vojny, aby zistil, že láskaví susedia bol verný svojmu slovu. Oni sa postaral o ich majetku. Oni potom zdieľal to, čo mali s vysídlených osôb, ktorí sa vrátili po rokoch bol uväznený.
Požičiavanie peňazí nie je vždy dobrá vec. Ak sa človek chce pomôcť niekoho, mohli by im poskytnúť pôžičku. Avšak, osoba poskytujúca peniaze, by pravdepodobne nie je pláne na ktoré majú peniaze vrátené. Ak je splatená, že by bol bonus. Mohlo by to byť považované za láskavosť a dobrý skutok.
Zdieľanie to, čo má človek nemusí byť tak ťažké. Nie je ľahké sa požiadať o pomoc alebo sa cítite, ako by ste mali prosiť o pomoc v ťažkých časoch. Ak niekto požiada o pomocnú ruku, tak prečo nie zdieľať to, čo máte, a milosrdenstvo. To by urobiť svet lepším miestom, keby viac ľudí to urobiť.

Pridaj komentár