Osobné pôžičky

V posledných niekoľkých desaťročiach, životné náklady vzrástli exponenciálne, zatiaľ čo ekonomika nemá. To bolo ťažké pre mnoho ľudí, aby si pracovné miesta, ktoré si zaslúžia založený na vzdelávanie, sa im dostalo. Jedným z dôsledkov tohto poklesu je to, že mnohí museli obrátiť na úvery, aby sa platiť svoje účty a ďalšie životné náklady. Preto je teraz oveľa dôležitejšie ako inokedy, aby zistiť, ktoré osobné pôžičky, možno budete chcieť, aby sa von, a či si môžete dovoliť zaplatiť späť.
Vyberte si ten správny splácanie Option
Vyberte možnosť, ktorá bude zodpovedať vašim potrebám. Štandardná možnosť je založená na 10-ročné splátkovým kalendárom. Ak máte rozšíriť dobu splácania za posledných 10 rokov, môžete znížiť svoje mesačné platby, ale budete vynakladať vyššiu úrokovú sadzbu. K dispozícii je tiež na základe príjmu splácania a “Pay as you zarobiť” plán, obaja ktorý vám umožní vziať percento off svojho príjmu každý rok na splácanie. Budete tiež odpustené za dlhy zostávajúci po maximálne 25 rokov.
Platba vopred, ak môžete
Kedykoľvek si to môžete dovoliť, platiť svoje osobné úvery skoro, alebo zaplatiť vyššiu sumu, ktorá mesiac. Ak tak urobíte, zníži váš záujem a zrýchliť váš proces platby. Uistite sa, že zahrnúť písomné vyhlásenie svojho veriteľa, čo znamená, že budete platiť ďalšie sumu tak, že zmena môže byť aplikovaná na zostatku úveru. Ak nie je pripojené vyhlásenie, že nebudú započítané za daný mesiac. Namiesto toho bude spracovaná oddelene ako súčasť budúci mesiac účtu.
Informujte váš veriteľ
Je dôležité, aby ste komunikovať so svojim veriteľom. Byť v kontakte vždy, keď dôjde k zmene vo vašej adresy, e-mailu alebo akékoľvek iné príslušné kontaktné informácie. Nebojte sa klásť otázky. Ak dostávate niekoľko hovorov alebo pošty o vašej osobné pôžičky, obráťte sa na svojho veriteľa získať viac informácií.
Konsolidovať alebo nie konsolidovať
S konsolidáciou, všetky vaše osobné pôžičky sú zlúčené do jednej mesačnej splátky a jednou pevnou úrokovou sadzbou. Môžete konsolidovať svoje federálnej študentské pôžičky prostredníctvom priameho úverový program, ktorý vám pomôže určiť, aký by bol váš úroková sadzba. Pri zvažovaní súkromné ​​konsolidácie pôžičiek, uistite sa, že nakupovať za najnižšie pevnou úrokovou sadzbou k dispozícii. Existuje potenciálne nevýhoda konsolidáciu, však, konsolidáciu federálnej úvery a súkromné ​​študentské pôžičky bude mať za následok stratu dlžník výhod a možností splácania, vrátane odloženie nezamestnanosti a úver odpustenie ponuky.
Riešiť Najväčšie osobné pôžičku
Ak uvažujete vypláca jeden alebo viac z vašich osobných pôžičiek v predstihu, začnite s tým, že má najvyššiu úrokovú sadzbu. Ak máte súkromné ​​pôžičky okrem federálnych pôžičiek, začať s súkromná, pretože takmer vždy majú vyššie úrokové sadzby, a tam je nedostatok flexibility v možnosti splácania a iných federálnych úverových ochrán.
Všetci vo všetkých, existuje mnoho foriem úverov tam, rovnako ako rôzne možnosti platby. Je nesmierne dôležité, aby sa dobre vyznajú v oboch, tak, aby boli vedomí potenciálnych skrytých poplatkov a úrokových sadzieb, ktoré môžu prísť s vybratí osobné pôžičky

Pridaj komentár