Ako uniknúť z pasce rýchlej pôžičky

Pristihnutí pri výplate úveru pasce je bežné v dnešnej ekonomike. Sa ceny zemného plynu sa blíži 1,5 € za liter, ceny potravín rastú rekordným tempom a náklady na zdravotné poistenie rastie až o 20 percent počas jedného roka, je tam jeden pomerne nový priemysel, ktorý je prekvitajúcich kŕmením off finančne napadla. Výplate úveru priemysel zažíva obrovský rast v posledných rokoch. Pred prakticky neznáma len niekoľko rokov, úverové obchody sa otvárajú takmer každý deň v každom nízkej a strednej časti príjmov v štátoch, kde sú legálne. Internet má prakticky tisíce miest, kde niekto, s prácou a priamy vklad, môžu získať úver uložený priamo na svoj účet bez kontrola kreditu. Internetové veritelia sú všeobecne viac dravý charakter ako ich náprotivky výlohu pretože nie sú regulované a môžu účtovať úrokové sadzby, ktoré by boli lichvářský a nezákonný v iného finančného sektora. Mnohí z nich umožňujú zákazníkom prevráteniu svoje úvery až do budúceho výplatné obdobie za poplatok, skôr ako platiť ho v plnej výške. Niektorí skutočne veľmi sťažujú platiť v plnej výške tým, že vyžaduje 72 hodín oznámenia faxom pred podaním RPMN dátum odstúpenia od zmluvy. Vedia, že väčšina ľudí nemá faxy do svojich domovov, a všeobecne nebude pamätať na to. Napríklad, ak George vytiahne 500.00 pôžičku na internete, a súhlasí s tým, aby splatiť 600,00 na jeho výplaty tým, že umožňuje výplate úveru spoločnosť RPMN odpíše jeho účet, on dostane e-mail s oznámením, že jeho Úver je splatný na 15 .. Tento e-mail je poslaný na 11. a hovorí, ak chce splácať v plnej výške, musí vyplniť a e-mail, alebo fax, pripojený príkaz do 24 hodín. Je nedeľa a on nevidí e-mail, až v pondelok ráno. On je teraz v práci a snaží sa vyplniť formulár na riadku na email späť, ale nemôže písať prázdne miesta. Nechce, aby ju vytlačiť zo strachu z jeho spolupracovníkov vidí to tak, keď čaká, až sa dostane domov. Teraz už je príliš neskoro. Spoločnosť bude mať 100,00 z jeho účtu a stále dlhuje im 600.00 na ďalšie Payday. Problémom teraz je jeho nájomné je splatná k rovnakému dňu tiež.
Uviazla
1. mesiaca sa rýchlo appoaching a George začne počul hluk z predných bŕzd v aute. Vezme ju do obchodu a hovoril, že on čakal príliš dlho a majú znížiť rotory a nahradiť chrániče. Oni tiež disovered jeho brzdové potrubia, ktoré majú byť dangerouly nosiť, Total Cost 375.00. Nemá inú možnosť, než zaplatiť. Teraz, medzi prevráteniu svoje pôžičky 600,00 znovu a subracting hotovosť pre svoje opravy, George sa ocitol krátky nájmu. Tak čo robí?. Vráti sa na internetovej antd vezme ďalšiu pôžičku od inej spoločnosti za $ 300,00 viac. Teraz dlhuje 900,00 300,00 s splatná 15. z druhého úveru a 600,00 tiež splatnosti v ten istý deň na prvej pôžičky. Tentoraz, keď si uvedomí, že 600,00 musí byť zaplatená v plnej výške, iba v dvoch rolloverov sú povolené a 300.00 môže prevráteniu za cenu 60.00. Tu ide väčšina jeho kontroly opúšťať ho krátky jeho účty a poistenie vozidla a tak sa začne prepadať panike a berie tretiu pôžičku na 500,00.
Ako moderátor a poradca na viditeľnom internetové stránky zaoberajúce sa dlhy, to nie je nezvyčajné, že vidí hostí, ktorí prišli tam hľadajú pomoc s toľko ako tucet výplate pôžičiek, alebo dokonca viac. Niektoré z nich zaplatil ako veľa 1000,00 $ na $ 300,00 úveru. Oni sa hanbí a bojí bodu nespavosti a už nemôže sústrediť na čokoľvek, vrátane ich zamestnania. Jeden človek, ako som sa dozvedel neskôr, sa stal samovražedný. Je to veľmi ťažká situácia, ale tam je cesta von. Poverbial svetlo na konci tunela existuje ..

Ako uniknúť z pasce

Úplne prvá vec, ktorú by mal človek urobiť, aby sa von výplate úveru pást, je zoznam všetkých pôžičiek, ktoré majú podľa kategórie (internet alebo výkladná skriňa) požičanej sumy od seba a celkovej sumy vyplatenej na seba, vrátane úrokov a rollovers. Ďalšia vec, ktorú musíte urobiť, je skontrolovať úverové zákony štátu, v ktorom žijete určiť maximálnu povolenú záujem a sú rolloverov povolené. V rozpore s tým, čo veritelia vám povedia, väčšina štátov vyžaduje veritelia byť licencovaný v štáte, bez ohľadu na ich geografické umiestnenie, a musí dodržiavať zákony daného štátu. Najviac, ale nie všetci, internetové veritelia nie sú povolené kdekoľvek a mnoho z nich sa nachádza na mori sa iba pošty kvapky na Slovensku.
Ich členovia sú povinní, podľa pravidiel členstvo, vytvoriť platobné plány pre tých, ktorí sú v ťažkostiach. Tie však musia vyžiadať plán, než sa predvolené. Vzhľadom k tomu, výklady sú právne úkony, a dodržiavanie štátnych zákonov, ste povinní splatiť svoj úver a záujem alebo môžu žalovať za sumu a honorárov právnych zástupcov a súdne náklady. Obráťte sa im, a povedať im, čo potrebujete, aby opatrenia a oni budú zvyčajne ochotný ..
Ďalším krokom von výplate úveru pasce je uzavrieť, že bežný účet pred ďalším výplatnom termíne, a spýtajte sa svojho mzdového oddelenia pre živé šek na chvíľu, až máte pocit, že je bezpečné otvoriť nový účet. Nedovoľte, aby žiadne z internetových veriteľov vopred vedieť, vašich plánov, alebo budú okamžite zasiahnuť svojho účtu. Potom musíte zaslať list každému z veriteľov že zrušila zmluvu so všetkými úlohami, miezd, ktoré ste podpísal a dať kópiu vašej mzdové oddelenie. Mzdové úlohy nie sú garnishments a môžu byť legálne odvolaný podpisujúceho kedykoľvek. Veritelia budú stále posielať zadanie svojho zamestnávateľa, bez ohľadu na odvolanie, ale aspoň nebudete mať vaša výplata odovzdané k nim. Musíte tiež skontrolovať u svojej banky, aby sa uistili, že nebude nútiť otvoriť váš účet v prípade, že odstúpenie od zmluvy ACH prejde po jeho zatvorení. Potom, čo ste urobil všetko to máte svoj život späť, a môžu urobiť internetové veritelia rokovať s vami na vašich podmienok a nie ich. Nezabudnite, že nikdy dať akékoľvek nové informácie o účte alebo karty informácie. Môžu vyčistiť vás. Platiť im len poštovou poukážkou, drôtu alebo preypayed debetnej karty.
Máte aspoň morálny záväzok, keď chytil do pasce výplate úveru, splatiť to, čo ste požičal plus úrok podľa zákonov vášho štátu. Aby bolo jasné, na ne písomne, že to je to, čo platíte, a nie cent viac. Môžete očakávať, že škaredé telefónne hovory, vyhráža, že zatknutie vo svojej práci a všetky druhy inú nezákonnú nezmysly, na ktoré sa nemôže riadiť hoci. Nedovoľte, aby vás zastrašiť. Stojí vaša krajina. Niektorí z teba sa k zberateľov tretích strán. Ak sa to stane, musíte zaslať zberateľ validačný dlh list s prosbou, aby preukázali, že dlh je na vás, ako dorazili na výške a že veriteľ je licencovaný vo vašom stave. V deviatich prípadoch z desiatich, budete nikdy počuť od nich znovu. Pamätajte, že ak k internetu výplate veriteľa je nezákonné vo vašom stave nebudú mať silu, aby tam zhromažďovať a oni to vedia. Budú sa uchyľujú k zastrašovaniu ako jedinú postihu. Tých niekoľko málo, ktoré sú licencované bude oveľa jednoduchšie riešenie, a zvyčajne príde na dohody o vysporiadanie sa s vami, Pre tých, ktorí sa rozhodnú cestu obťažovanie, pošlite ich certifikovaný, prestanú komunikácia listy a neváhajú podávať sťažnosti z NBS.
Pamätajte si, že ak ste uviazli v výplate úveru pasce, že väčšina výplate veritelia sú dravce a ich jediným účelom existencie je toľko sať z ich finančne zraniteľné obete, ako je to možné. Unikať nimi cestuje alej, ktorá je náročná a stresujúce, ale je to jediná cesta, ktorá povedie k slobode z pasce, že zamotá toľko v tejto dobe hospodárskej krízy.

Pridaj komentár