Chcem sa zbaviť pôžičiek, ako?

Blahoželáme! Zaviazala ste záväzok možno sotva zvládnuť. Bolo ťažké sa dostať? Nie! Je ťažké sa dostať preč s ním? Iste! Tu je návod, ako si prejsť túto výzvu s minimálnymi stratami a maximálne bezpečnostné opatrenia.
1. nevnímajú ho ako najmenej šťastný opatrenie prijať. V skutočnosti, môžete vždy vziať inú prácu (to, čo by to bolo, čo je 4. jeden?), Alebo priradenie k niektoré ďalšie smeny (povedzme po 32. októbra do konca mesiaca). Každopádne, ak ste si vybrali v hotovosti výplate pôžičiek, nebuďte tvrdý na seba, jednoducho usporiadať svoj rozpočet pre úspešné prepustenie. Začnite s priemernou výpočtu príjmov. Akonáhle viete, ako veľmi sa môžete dostať, viete, koľko si môžete dať.
– Začnite s jednoduchými zoznam a day-to-day rozpočtu. Keď viete, že vaše náklady, je ľahšie znížiť zbytočné.
– Prehodnotiť svoje výdavky; Niekedy je ťažké sa zbaviť bodu v zozname, ale nakoniec sa môžete posunúť k lepšiu cenu.
2. Vaša druhá opatrenia, aby sa zabránilo neočakávaným negatívnym výsledkom z úveru výplate pôžičiek je rozdelenie. Nemáme na mysli stať Tightwad, máme na mysli stať racionalistov. Gróf tak presne, ako môžete všetky svoje výdavky po dobu trvania úveru. Akonáhle ju máte, skontrolujte, či ste sa vziať do úvahy neočakávané problémy a robiť súčty.
– Keď budeš robiť výpočty, zvážte pridanie trochu na každom mieste svojho zoznamu výdavkov. Len 1-2% môže nakoniec vyústiť v nárazníkové pásmo. Ak pridáte len $ 1 každému tankovania, môžete nakoniec ušetriť nejakú čiastku pre neočakávané prípady.
3. Ak máte to, čo potrebujete, počítať, aké sú vaše vyhliadky sú. Je zrejmé, že ste si vzal výplate úveru z nejakého dôvodu; nestabilné príjmy z rôznych zdrojov, kombinované v jednom môže skutočne vytvoriť celkom dobrý suterén pre splácanie úveru. Teraz, keď máte čísla, zrovnať ak váš nestabilný príjem môže dovoliť svoje “stabilný” výplate úveru návratnosť.
– Ak máte pocit, že váš nestabilná finančná situácia sa zhoršuje, pokúsiť sa dostať nejakú podporu. To môže byť buď profesionáli alebo niekto z vašej rodiny. Akonáhle sa môžete zaručiť stabilitu po dobu Úver je splatný, môžete si byť istí, aby sa zabránilo sankcie za delikventné činnosti so svojimi dlhmi. Jednoducho, chrániť pred neskoro.
4. Ste konfrontovaní s dvoma možnosťami; Buď môžete vymazať svoje finančné problém do dátumu splatnosti, alebo potrebujete zálohovať finančné prostriedky na výplate úveru pokrytie. Ak ste hrdým majiteľom prvého pozemku, bingo! Pribitý si to! Váš úver možno považovať za úspešný a vaše rozhodnutie komerčne správne. Bohužiaľ, ak dospela k záveru, nemôžete robiť s peniazmi, vaše výplate úveru podnik objavia zlyhanie, pretože vyžaduje ďalšie aktíva. Nabudúce urobíte rovnaký rutina od samého začiatku, ale vykonajte celý postup s virtuálnou tak, že na zabezpečenie svoje rozhodnutie z drop-on.
– Výplata pôžičky môže stáť viac šťastia, obchod, keď budete splácať načas, ale zároveň, keď sa predvídať zlyhania, stále môžete robiť to menej bolestivé pre vašu finančnú situáciu. Vždy zvážiť preplánovanie, akonáhle si uvedomíte, vaše príjmy nemôže pomôcť splatiť pôžičku včas.
Záleží len na vás, aby ste platiť včas alebo ťahajte nadol, kým váš úver začne hrýzť vás. Jediná vec, ktorá zostáva bezo zmeny, je Váš postoj k finančných operácií. Čím viac usilovný ste, tým viac osciloskopy máte; čím viac oddaný sa dostanete, tým viac možností dostanete, a tým, šťastnejší spoločností k dispozícii.
Nenechajte si chcete vyskúšať jeden?
Ste pripravení na inteligentné pôžičiek? Myslíte si, že je čas, aby sa iba rozumné možnosti? Chcete, aby sa viac, než budete tráviť?
Čas, aby si svoje finančné zabezpečenie nadišiel.

Pridaj komentár